Ontdek onze nieuwe collectie! Gratis levering in België vanaf €40

Retourneren

Retourneren

Alle producten* aangekocht bij Macmilano.com kunnen binnen 14 dagen na order datum worden geretourneerd. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

*Niet-retourneerbare artikelen:
Cadeaubonnen
Drinkflessen/bidons (hygiënische redenen)

Om uw retourzending in te vullen, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Geretourneerde producten die niet worden geaccepteerd:
Elk item dat zich niet in zijn oorspronkelijke staat bevindt, is beschadigd of ontbreekt door redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

RESTITUTIES 
Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te informeren dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, dan wordt uw restitutie verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een creditering van uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

TE LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN 
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geplaatst.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.
Als je dit alles hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@macmilano.com.

VERKOOP VAN ARTIKELEN
Alleen artikelen met een normale prijs kunnen worden terugbetaald, maar helaas kunnen verkoopartikelen niet worden terugbetaald.

RUILEN
Wij vervangen alleen artikelen die defect of beschadigd zijn. Als je het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@macmilano.com.

GESCHENKEN
Als het artikel bij aankoop werd gemarkeerd als een geschenk en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt je een cadeaubon toegestuurd.

Als het artikel bij aankoop niet als een cadeau was gemarkeerd of als de bezorger de bestelling later zelf heeft laten bezorgen, sturen wij een terugbetaling naar de bezorger van het cadeau en hij of zij zal dan op de hoogte worden gesteld van je retourzending.

VERZENDING
Om uw product terug te sturen, gelieve contact te nemen met één van onze verantwoordelijken via e-mail (info@macmilano.com) voor meer informatie over ons retouradres.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, kan variëren.

Als u een artikel van meer dan $75 verstuurt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.